Мобилната система за дезинфекция

Мобилната система Shumcar 300 Deco е предназначена за провеждане на неотложни мероприятия за превенция и дезинфекция на зоните за периметрова сигурност или в ограничени локални ареали, при проявени епидемични случаи на заразяване на хора и епизоотия при домашните животни.
Мобилната система е снабдена с моторна бензинова помпа за високо налягане 130 bar при дебит от 10 l/min. Резервоарът за дезинфектант е с вместимост от 300 литра, като ефективното време за непрекъсната работа на станцията с едно зареждане е 30 min Дезинфектантът се разпръсква посредством пистолетен струйник за разпръсната и компактна струя с далекобойност 10 - 12m. 
 
Shumcar 300 Deco може да е снабдена и с мобилно разливно устройство, което лесно се монтира на задния капак на автомобила и позволява да се извършва дезинфекция на пътната инфраструктура и прилежащи площи към инфраструктурни обекти. Към оборудването на станцията може да бъдат включени допълнително ръчни манипулатори за дезинфекция, с ръчна бутална помпа и резервоар с вместимост 15 - 20 литра, които се носят на гръб и са предназначени за обработка на трудно достъпни места. Стандартно, гаранционният срок на мобилната станция е 12 месеца, а опционално, с доплащане 24 месеца.  
Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English