За нас

Авто Инженеринг Холдинг Груп е един от водещите производители на Българският пазар на специализирани превозни средства и оборудване за противопожарни, аварийно-спасителни, полицейски, летищни, медицински, комунални и други държавни служби.

Ние сме българска компания, развиваща дейността си на световно ниво, международен лидер в доставките на специализирани съоръжения и оборудване от 2003 г. насам.

Силата ни е в създаването на персонализирани решения, адаптирани спрямо индивидуалните потребности на клиентите. Предлагаме най-богатото и най-конкурентно портфолио за противопожарни, аварийно-спасителни и други специализирани решения на българският пазар.

Целта ни е да разширяваме дейността си в нови сфери и пазари, чрез създаване на стратегически партньорства. Станете част от нашият следващ проект.

За 18-те години откакто сме на пазара натрупахме богат опит в проектиране, производство, трансформация и поддръжка на:

• всички видове  специализирани автомобили –  противопожарни, аварийно-спасителни, полицейски, летищни, медицински, комунални;
• електрически автобуси и зарядни станции, трамваи, тролейбуси и инженерна автотранспортна и пътностроителна техника;
• плавателни и въздухоплавателни средства;
• пожаро-техническо и аварийно-спасително, защитно, летищно индустриално, медицинско, измервателно, диагностично, подемно, информационно оборудване;
• персонализирани решения спрямо индивидуални запитвания;

Научихме, че: „Промяната е единственото сигурно нещо“ (Хераклит)

Кои сме ние?

Екип от специалисти с международен опит и квалификации в разнообразни сфери: инженеринг, конструиране и транформация на изделия, ИТ технологии, иновации, международна търговия, публичната администрация, икономически науки, лабораторни изследвания. Цел ни е да удовлетворим потребностите на нашите клиенти посредством индивидуални решения за техните специфични нужди, бизнес и безопасност.

Иноватори, активно търсещи нови възможности, адаптиращи се към нуждите на пазара, и адаптиращи пазара към иновативните си разработки.

Много различни един от друг, но силни като екип ние се гордеем с: 

 

А лтернативен подход

В ИСОКИ резултати

Т ворчески колектив

О тличителен дух

Сертификати

„Авто Инженеринг Холдинг Груп“ ЕООД разполага със системи за Управление на Качеството, Опазване на околната среда и Здраве и безопасност при работа. Сертифицирани сме от акредитираня орган Тюф Норд България ЕООД за оценка на съответствие с европейските стандарти.

Сертификатите свидетелстват за работата на компанията в съответствие с долупосочен стандарти, осигурявайки безопасни и висококачествени продукти, поставяйки акцент върху ефективното обслужване на клиентите и полагайки грижи за служителите си и за околната среда.

Сертификат БДС EN ISO 9001 : 2008
 

Сертификат БДС EN ISO 9001 : 2008 гарантира на нашите клиенти, че всички процеси, използвани при производството и доставката на нашите продукти, са в съответствие със световните и европейски изисквания и стандарти за качество.

Сертификат БДС EN ISO 9001 : 2008
Сертификат БДС EN ISO 14001 : 2005
 

Сертификат БДС EN ISO 14001 : 2005 гарантира идентифицирането и оценката на аспектите по отношение на грижата за околната среда, като по този начин се ограничават негативните въздействия.

Сертификат БДС EN ISO 14001 : 2005
Сертификат BS OHSAS 18001 : 2007
 

Сертификат BS OHSAS 18001 : 2007 ни дава възможност да управляваме рисковете за здравето и безопасността при работа и да подобряваме постиженията си в тази област. 

Сертификат BS OHSAS 18001 : 2007
Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English