За нас

Авто Инженеринг Холдинг Груп е един от водещите производители на Българския пазар на специализирани превозни средства и оборудване за противопожарни, аварийно-спасителни, полицейски, летищни, медицински, комунални и други държавни служби.

Ние сме българска компания, развиваща дейността си на световно ниво, международен лидер в доставките на специализирани съоръжения и оборудване от 2003 г. насам.

Силата ни е в създаването на персонализирани решения, адаптирани спрямо индивидуалните потребности на клиентите. Предлагаме най-богатото и най-конкурентно портфолио за противопожарни, аварийно-спасителни и други специализирани решения на българския пазар.

Постоянно разширяваме дейността си, навлизайки в нови сфери и пазари, чрез стратегически партньорства. 

За 18-те години откакто сме на пазара натрупахме богат опит в проектиране, производство, трансформация и поддръжка на:
 

• всички видове  специализирани автомобили –  противопожарни, аварийно-спасителни, полицейски, летищни, медицински, комунални;
• електрически автобуси и зарядни станции, трамваи, тролейбуси и инженерна автотранспортна и пътностроителна техника;
• плавателни и въздухоплавателни средства;
• аварийно-спасително, защитно, летищно, индустриално, медицинско, измервателно, диагностично, подемно, информационно оборудване;
• персонализирани решения по индивидуални запитвания;
 

Вдъхновени от иновациите ние намираме решения.

Кои сме ние?

Екип от специалисти с международен опит и квалификации в разнообразни сфери: инженеринг, конструиране и транформация на изделия, ИТ технологии, иновации, международна търговия, публичната администрация, икономически науки, лабораторни изследвания. Целта ни е да удовлетворим потребностите на нашите клиенти посредством индивидуални решения за техните специфични нужди, бизнес и безопасност.
 

Иноватори, активно търсещи нови възможности, адаптиращи се към нуждите на пазара и адаптиращи пазара към иновативните си разработки.

Много различни един от друг, но силни като екип ние намираме ефективни решния. Станете част от нашият следващ проект.

 

Сертификати

Авто Инженеринг Холдинг Груп разполага със системи за Управление на Качеството, Опазване на околната среда и безопасност при работа. Сертифицирани сме от акредитираня орган TÜV NORD Bulgaria за оценка на съответствие с европейските стандарти.

Сертификатите свидетелстват за работата на компанията в съответствие с международните стандарти, осигурявайки безопасни и висококачествени продукти, поставяйки акцент върху ефективното обслужване на клиентите и полагайки грижи за служителите си и за околната среда.

ISO 9001 : 2015
 

Сертификат БДС EN ISO 9001 : 2015 гарантира, че всички процеси, използвани при производството и доставката на нашите продукти, са в съответствие със световните изисквания и стандарти за качество.

 ISO 9001 : 2015
ISO 14001 : 2015
 

Сертификат БДС EN ISO 14001 : 2015 гарантира идентифицирането и оценката на аспектите по отношение на грижата за околната среда, като по този начин се ограничават негативните въздействия.

ISO 14001 : 2015
ISO 45001: 2018
 

Сертификат BS OHSAS 45001: 2018 ни дава възможност да управляваме рисковете за здравето и безопасността при работа и да подобряваме постиженията си в тази област. 

ISO 45001: 2018
ISO 27001: 2013
 

Сертификат БДС EN ISO 27001: 2013 е с обхват проектиране, оборудване, производство, търговия, сервизно обслужване, гаранционна поддръжка на специализирани превозни средства.

ISO 27001: 2013
Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English