Последни новини

Авто Инженеринг наложи името си в Босна и Херцеговина с 5 големи проекта
Авто Инженеринг наложи името си в Босна и Херцеговина с 5 големи проекта

Доставка на специализирани автомобили за задържани лица за Съдебна полиция - 20 бр. през 2017 година. Доставка на хидрологично оборудване за превенция на наводнения през 2018 година. Доставка на камион с кран и бордова надстройка за Република Сръбска през 2019 година. Доставка на високопроходими автомобили за Инспекция по безопасност на храните - 33 бр. през 2021 година. Доставка на специализирани високопроходими автомобили и линейки за Въоръжените сили на Босна и Херцеговина - 68 бр. през 2024 година. Освен доставка, проектите включват инсталиране, обучения за работа с оборудването и гаранция за кчеството на доставените превозни средства и специлизирана техника. Към галерия..

Авто Инженеринг с пореден грандиозен проект в Босна и Херцеговина
Авто Инженеринг с пореден грандиозен проект в Босна и Херцеговина

Авто Инженеринг Холдинг Груп достави 68 бр. специализирани високопроходими автомобили Volkswagen Crafter, 34 от които трансформирани в линейки и оборудвани със съответната апаратура, отговарящи на всички европейски стандарти за подобен тип превозни средства. Бенефициент по проекта са Въоръжените сили на Босна и Херцеговина, а възложител и финансиращ орган е Европейският механизъм за подкрепа на мира. Проектът бе финализиран за период от 1.5 г. и официално предаден през март 2024. На официалната церемония присъстваха предствители на босненските въоражени сили, както и представители на Европейският механизъм за подкрепа на мира. Към новината..

Авто Инженеринг с доставка за Световната Здравна Организация
Авто Инженеринг с доставка за Световната Здравна Организация

Общо 20 палета оборудване бяха изпратени с въздушен транспорт за Камбоджа и Филипините. Доставено бе: Медицинско оборудване, включващо походни легла, хладилни контейнери за съхранение на лекарства, стетоскопи, апарати за кръвно налягане, аптечки и др.; Оборудване за хуманитарни лагери, състоящо се от платки с метална конструкция 42м2, кутии с инструменти, GPS устройства, мобилни зарядни, комуникационно оборудване, дизелови генератори, соларни зарядни и др.; Санитарно оборудване, включващо пречиствателни станции за вода, тестери за чистота на вода, резервоари за вода с вместимост 4000 литра, портативни системи за измиване на ръце - разработка на Авто Инженеринг Холдинг Груп и др. Един различен проект изпълнен в рамките на по-малко от 3 месеца в подкрепа на хуманитарна кауза!

Авто Инженеринг Холдинг Груп и Losberger De Boer в стратегическо партньорство!
Авто Инженеринг Холдинг Груп и Losberger De Boer в стратегическо партньорство!

Три териториални бази на Държавна агенция „Държавен резерв и военновременни запаси": Ботевград, Пордим, Синдел получиха: 60 бр. пневматични надуваеми палатки, 42 м2 всяка, снабдени с ел. помпи, осигуряващи 6-минутно надуване. Авто Инженеринг Холдинг Груп бе консултант по проекта на световния лидер в производството на палатки за военни и хуманитарни нужди Losberger De Boer и съдейства за безпроблемното му реализиране, както и за проведеното обучение.

Доставихме 10 бр. цистерни за Министерство на отбраната!
Доставихме 10 бр. цистерни за Министерство на отбраната!

Към широкото портфолио от доставки добавяме и цистерни за гориво! Авто Инженеринг Холдинг Груп достави 10 бр. цистерни с вместимост 39 000 литра всяка по обществена поръчка за Министерство на Отбраната. Цистерните разполагат с 5 отсека предназначени за различни видове гориво. Разполагат с опция за горно и долно пълнене. Оборудвани са с помпи и измервателни системи на световният лидер в производството на специализирана техника Alfons Haar. Екип на компанията направи обучение за експлоатация, поддръжка и ремонт на цистерните за служители на бенефициента, а именно Командване за логистична поддръжка, гр. Бургас, част от структурата на Министерство на Отбраната.

Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English