Последни новини

Доставка и монтаж на 6 броя автовишки за ЕСО ЕАД
Доставка и монтаж на 6 броя автовишки за ЕСО ЕАД

Авто Инженеринг Холдинг Груп достави 6 броя повдигащи работни площадки с работна височина 28 метра на италианския производител Comet Officine. Шаситата с повишена проходимост бяха предоставени от бенефициента по проекта - ЕСО ЕАД, а екипът на Авто Инженеринг осигури демонтаж на старите съоражения и монтаж на новите платформи Eurosky 28. Автовишките са изработени от високо издръжлива стомана, която осигурява максимална надеждност и сигурност на стрелата. Разполагат с двоен пантограф към основата, телескопична стрела, пропорционално хидравлично управление осигуряващо прецизни движения, дълг експлоатационен живот на съоражението с минимални разходи за поддръжка.

Приключи един комплексен проект в подкрепа на чистия въздух!
Приключи един комплексен проект в подкрепа на чистия въздух!

След 2 години усилена работа, успешно завърши още един комплексен и изпълнен с множество непредвидени ситуации проект. Авто Инженеринг Холдинг Груп достави и инсталира: 484 бр. пелетни камини и котли и 844 бр. радиатори в частни домове по проект на Столична Община „Подобряване качеството на атмосферния въздух в Столична община чрез подмяна на отоплителни устройства на твърдо гориво с екологични алтернативи“, “, финансиран по Оперативна програма „Околна среда 2014-2020г.“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Кохезионния фонд и от националния бюджет на Република България. Отоплителните уреди бяха монтирани през периода от Ноември 2021 г. до Юли 2023 г. основно в районите Нови Искър и Връбница, а отделни бройки и в Банкя, Витоша, Кремиковци, Лозенец, Младост, Надежда, Оборище, Панчарево, Подуяне, Сердика и Слатина.

20 бр. електробуси вече се движат по улиците на гр. Варна - доставени от Авто Инженеринг Холдинг Груп
20 бр. електробуси вече се движат по улиците на гр. Варна - доставени от Авто Инженеринг Холдинг Груп

Авто Инженеринг Холдинг Груп достави екологичните превозни средства с марка Golden Dragon на Община Варна. Автобусите са 18-метрови (съчленени), нископодови и позволяват пробег от 300 км с едно зареждане на батерията. Имат капацитет да превозват 36 седящи и 112 правостоящи пътника. Оборудвани са със ситема за дезинфекция и пречистване на въздуха. Като част от проекта бяха доставени и 20 бр. зарядни станции за нощно зареждане и 2 бр. за бързо зареждане. Пълният цикъл на зареждане на автобус се осъществява за време под 6 часа със зарядна станция за нощно зареждане.

Какво е общото между перлата на Близкия Изток - Ливан, очарователната и малко позната Албания и Карибския остров Сен Мартен?
Какво е общото между перлата на Близкия Изток - Ливан, очарователната и малко позната Албания и Карибския остров Сен Мартен?

Mакар в съзнанието ви да изникват необятни плажове, девствена природа, кулинарни изкушения и автентични култури, ние ви предлагаме една различна и интригуваща история за успеха на българска компания, която от дълги години развива дейността си не само у нас, но и в много далечни и екзотични страни. Това не е фирма от туристическия бранш, а българска компания, която от две десетилетия доставя пожарна, полицейска, медицинска, комунална и подемна техника, и е цялостен интегратор на технологични решения за нуждите на държавни служби от цял свят. Авто Инженеринг Холдинг Груп развива дейността си в над 20 държави на 4 континента.

Сградата на Авто Инженеринг в София все по-енергийно независима
Сградата на Авто Инженеринг в София все по-енергийно независима

Стартиран бе нов етап на строителство на сградата на Авто Инженерин Холдинг Груп в София, след приключването на който 90 % от консумацията на електроенергия ще бъде произвеждана от соларни панели, монтирани на покривната конструкция. В момента 30% от нуждите от електроенергия на офис сградата се покриват от изградената вече соларна инсталация на козирка на фасадата. Изпълнител на проекта за изграждане на соларна инстлация ще бъде фирма JD Solar.

Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English