Партньори

За 18 години присъствие на българския пазар, изградихме надеждни партньорски взаимоотношения с водещи международни компании, производители на превозни средства и специализирани надстройки. Разполагаме с широка мрежа от контакти, която ни позволява бързо и ефективно намиране на решения за специфичните изисквания на всеки наш клиент.

Авто Инженеринг Холдинг Груп е ексклузивен представител за България на следните марки за специализирано оборудване: Adaro Technologia, Weber-hydraulik, POK, TTM Transport, Alke', Golden Dragon, BKM.

Наши клиенти и партньори са държавни институции и частни организации както в България, така и в чужбина. Изпълнили сме успешно множество проекти за общински и областни администрации в България, за Дирекциите на МВР – Главна дирекция “Гранична полиция”, Главна дирекция “Национална полиция”, Главна дирекция “Пожарна безопастност и защита на населението”, Дирекция “Комуникационни и информационни системи”,  Главна дирекция “Борба с организираната престъпност” и много други.

Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English