Лекотоварни електромобили

ALKE' са подходящи за нуждите на общински служби, болници, промишлени предприятия, корабостроителници, логистични центрове, пристанища и летища, ферми, ваканционни паркове, курорти, хотели, голф клубове, паркове и много други.

Произведени в Италия и продавани в над 40 страни, гамата електрически превозни средства ALKE' ATX се характеризира с технически решения, които са резултат от дългогодишен опит и тестове, както и с типово одобрение N1 за движение по пътната мрежа на ЕС.

Автомобилите ATX са оборудвани с електрически двигател с висок въртящ момент, което им позволява да се справят по офроуд терени или с тежки задачи. Предлагат се с 5 различни колесни бази и кабини с 2 или 4 места. Батериите могат да бъдат от различен тип – гелови, бързо зареждащи се литиеви батерии или заменяеми оловни акумулатори.
Максималната скорост на автомобилите е 45 км/ч, а пробегът с едно зареждане при различните модели варира от 65 до 150 км. Полезният товар на най-малкия член на АТХ-семейството АТХ 310Е е 620 кг и достига до 1275 кг при модела АТХ 340Е.

Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English