Малдивите вече не са само туристическа дестинация

През месец март 2022г. Авто Инженеринг Холдинг Груп печели конкурс обявен от Министерството за национално планиране, жилищното строителство и инфраструктурата на Малдивите. Проектът за градско развитие и устойчивост е финансиран от Световната Банка, а договорът сключен от българската компания е за доставка на осигурително оборудване за спасителни операции в столицата Мале.

„Това далеч не е първата подобна дестинация, в която комапанията ни изпълнява проекти, но със сигурност е една от най-екзотичните“ – споделя Юлиан Димов, собственик на Авто Инженеринг Холдинг Груп. „Дестинацията е важен стимул при избор на проект!“ - с усмивки и блясък в очите пък казват хората работещи в компанията. А те са сравнително малък сплотен екип от личности с разнородни квалификации, интереси и компетенции, общото помежду им е желанието да се борят и да реализират на пръв поглед „странни“ проекти в още „по-странни“ дестинации.

„В началото подобни проекти са заредени с много ентусиазъм, но и подплатени с дългогодишен опит. Рисковете, които поемаме не са малки, но пък всеки изпълнен проект в подобна дестинация носи удовлетворение и смисъл за хората работещи във фирмата“ – допълва Юлиан Димов. 

Папуа Нова Гвинея, Островите Сейнт Китс и Невис, Малави, Ямайка, Индонезия, Албания, Беларус и много други са страните, в които българската компания с 20-годишен опит, наложила името си в над 20 държави на 4 континента, печели и успешно изпълнява договори по доставки на специализирано оборудване и всякакъв вид превозни средства и не само.

През 2018 година компанията печели проект за доставка и монтаж на чинове и бюра за 21 училища в африканската страна Малави. Доставени са над 16 000 бр. оборудване в различни точки на страната, чийто пътища са немислимо предизвикателство, а горивото често е кът.

В Папуа Нова Гвинея спечеленият проект е за инструменти и оборудване за центрове за техническо и професионално образование. Земетресение от 7.2 по Рихтер посреща екипа на фирмата още в първия ден от престоя им в страната, в която модерните технологии навлизат бавно, а разказите за канибали не са само мит.

В Албания и в Карибските острови Сейнт Китс и Невис бенефициенти са местните полицейски служби, а доставките включват специализирани автомобили и мобилен команден център.

За екипа на Авто Инженеринг няма невъзможни проекти, а в компанията често обичат да цитират думите на известният американски писател Наполеон Хил:

„Всичко което човешкият ум може да си представи и да повярва в него, може да бъде постигнато”. 


Към новината: Дир БГ

Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English