Авто Инженеринг Холдинг Груп достави 9бр. тролейбуси за гр. Враца

"Радваме се, че сме част от процес, който ще доведе до значително повишаване на комфорта и безопасността на пътниците в обществения транспорт на Враца. Нашата компания е сериозно ангажирана с развитието на екологичния електрически транспорт, а старанието ни е да работим за устойчива природна среда" - коментира мениджърът на "Авто Инженеринг Холдинг Груп" - Юлиан Димов.

Кметът Калин Каменов заяви, че Враца не само запази екологичния си транспорт, но и го надгражда. "Съвсем скоро ще сме сред градовете с изцяло електрически транспорт", допълни той. 

Тролейбусите са 12 метрови нископодови, с общ капацитет 85 пътника всеки. Разполагат със система за накланяне, улесняваща качването на пътниците, както и с рампа за хора със затруднено придвижване. Оборудвани са с последно поколение видео наблюдение, както и с USB портове за зареждане на мобилни устройства.

Превозните средства са производство на Energis, Metropolis - MP, част от полско-беларуския консорциум BKM Holding.

Като част от договора "Авто Инженеринг Холдинг Груп" поема гаранционна поддръжка в рамките на 24 /двадесет и четири/ месеца или пробег до 100 000 километра. Компанията има собствена високо технологична производствена и сервизна база и подготвени екипи за ремонт и поддръжка на транспортните средства.

Проектът за доставката на 9 тролейбуса е на стойност 9 087 300 лева и се финансира по Оперативна програма "Околна среда 2014 - 2020 г. ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Кохезионния фонд и от държавния бюджет на Република България.

Към новината: Dir.bgOff NewsDarik NewsБНР

 
Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English