Соларен парк

Изградихме соларна електроцентрала с капацитет 20 KW върху свободните пространства на фасадата на офис сградата ни в гр. София.

В унисон със стремежа ни към по-чиста околна среда, направихме своя малък принос в зелената икономика. Генерираното количество слънчева енергия ще бъде изцяло използвано за нуждите на компанията, а проектът бе реализиран от JD Solar - лидер в изграждането на соларни паркове върху покривни конструкции.

Новата конструкция по никакъв начин не наруши визията на бизнес сградата и създаде възможност за генериране на чиста електрическа енергия, която компания да използва изцяло за своите нужди.

Фирмата изпълнител на проекта - JD Solar и вече налага името си на пазара, въвеждайки нова концепция в сферта на соларните паркове изградени върху покривни конструкции в България.

Целта на компанията е да комбинира експертния опит, който е натрупала в създаването на соларни паркове в Германия с интереса на бъдещи контрагенти, които биха желали да внедрят зелена енергия в своите структури. Отдавайки под наем своето покривно пространство, посредством дългосрочен ECKO договор с гарантиран резултат и нулеви парични инвестиции, рискът за клиента е 0, а ползите са големи. Наричат го "Немския Модел".

Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English