Триъгълникът Наука - Бизнес - Образование е ключът към успеха на българската индустрия!

Юлиан Димов, собственик на Авто Инженеринг Холдинг Груп:

"Съвместните проекти с Техническия Университет са много важни за нас. Компанията ни съществува от 18 години и сме създали име в областта на производството и доставката на специализирано оборудване. В последните две години взехме решение Авто Инженеринг да става все по-зелена, и да работим преимуществено по проекти, които да са свързани с възобновяеми източници на енергия и с подобряване на средата, в която всички живеем и работим.

За Авто Инженеринг Холдинг Груп една от целите е да се затвори триъгълникът наука - бизнес - образование. Ангажирането на лабораторията по проекти на компанията позволява там да работят студенти и докторанти, за които практическия опит в началото на кариерите им е безценен".

Проф. Георги Тодоров, Технически Университет - София:

„Авто Инженеринг са ценен партньор, защото са проактивни, и имат много идеи за бизнеса – там където ние нямаме особена експертиза. От друга страна – понякога ние сме техни възложители, и това е полезно двупосочно сътрудничество. Нашата експертиза е в това как се проектира даден продукт, как се прототипира, как се валидира, и как се индустриализира след това, а не в това какви са продуктите.
Нашите клиенти са много широк кръг - от микроелектроника до енергетика, но общия знаменател е в натрупването на това знание. Попадайки в различни проекти, ние събираме и конкретно продуктово знание, което пък се опитваме да приложим и трансферираме".

 
Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English