Успешно и в срок бе изпълнен договорът с Община Добричка за доставка на специализирано оборудване

Доставен бе ролков контейнер с товаро-разтоварно устройство тип „хук-лифт“ с височина на захват на куката 1.60 м, съгласно DIN 14505. Изработен и окомплектован от Авто Инженеринг Холдинг Груп. Доставката включва и пневматична телескопична мачта с халогенни прожектори, издигаща се на над 3м. височина от покрива на контейнера.

Габаритни размери на контейнера:  7/2.5/2.5 м с носеща рама, изработена от галванизирани стоманени профили. Оборудван е с 6 бр. обособени шкафа, по 3 бр. на всяка от дългите страни на контейнера. Шкафовете са оборудвани с вертикални врати - алуминиеви щори със заключващи устройства и фиксатори в крайно горно положение. В контейнера са монтирани преградни стени, плъзгащи се платформи и колички за пренос на оборудването. Над всеки шкаф са монтирани LED осветителни тела за осветяване района пред шкафовете, като е осигурено и вътрешно LED осветление на шкафовете. Контейнерът разполага с обособено помещение за бензиновия електрогенератор.
 

Това е четвъртата поредна доставка по договора с Община Добричка, като предходните три включваха следното специализирано оборудване: 
 

  • 2 бр. високопроходими командно-щабни автомобили 4x4
  • Дрон
  • Надуваема лодка с извънбордов двигател и ехолот
     

Предоставеното оборудване ще послужи за обезпечаване нуждите на Община Добричка от техника за пожарна безопасност, а проектът е обезпечен с гаранционно обслужване от 1 година.

 

 

 
Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English