Мобилната станция за дезинфекция - продукт на Авто Инженеринг Холдинг Груп

Мобилната станция Shumcar – 300 Deco е предназначена за провеждане на неотложни мероприятия за превенция и дезинфекция на зоните за периметрова сигурност или  в ограничени локални ареали, при проявени епидемични случаи на заразяване на хора и епизоотия при домашните животни.

Мобилната станция е снабдена с моторна бензинова помпа за високо налягане 130barпри дебит от 10 l/min. Резервоарът за дезинфектант е с вместимост от 300 литра, като ефективното време за непрекъсната работа на станцията с едно зареждане е 30 min. Дезинфектантът се разпръсква посредством пистолетен струйник за разпръсната и компактна струя с далекобойност 10-12 m.

Shumcar – 300 Deco се монтира лесно на релси в товарното пространство на всички марки лекотоварни автомобили тип „pick-up”, микробуси, UTVи на едноосни ремаркета с товароносимост 500 kg. Този вид монтаж позволява бързото монтиране и демонтиране на станцията. При използване на външни съдове с дезинфектанти, станцията може да бъде монтирана и на количка с ръчно задвижване или пренасяна от двама човека. Дължината на маркуча за високо налягане, свързващ помпата и пистолетния струйник, достига до 50 m в зависимост от клиентските нужди. Станцията е оборудвана с всичко необходимо за черпене на вода от водопроводната районна или сградна противопожарна мрежа за получаване на водни разтвори.

Shumcar – 300 Deco може да е снабдена и с мобилно разливно устройство, което лесно се монтира на задния капак на автомобила и позволява да се извършва дезинфекция на пътната инфраструктура и прилежащи площи към инфраструктурни обекти.

Към оборудването на  станцията може да бъдат включени допълнително ръчни манипулатори за дезинфекция, с ръчна бутална помпа и резервоар с вместимост 15 – 20 литра, които се носят на гръб и са предназначени за обработка на трудно достъпни места.

Стандартно, гаранционният срок на мобилната станция е 12 месеца, а опционално, с доплащане – 24 месеца.

 
Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English