Българска премиера на италианските електромобили ALKE`

По време на премиерата бе демонстриран моделът ATX 340Е, който е най-големият член на фамилията. Експонатът бе оборудван с двуместна кабина, литево-йонни батерии и бордова надстройка. В надстройката бе монтирана модулната пожарогасителна инсталация за първоначални действия при горски пожари Shumcar, която е разработена и патентована от Авто Инженеринг Холдинг Груп.

Авто Инженеринг е изключителен представител на електромобилите ALKE' за България от началото на 2019 г. Италианският производител е базиран в Падуа и има над 25 години опит в производството на електромобили. Продуктите му са произведени изцяло на Апенините и се отличават със стилен италиански дизайн, високото качество на изработка и многофункционалност. Продават се в над 40 страни.

Лекотоварният автомобил ATX 340 осигурява максимална гъвкавост при експлоатация, благодарене на възможността за избор между бързозареждащи се литеви батерии или сменяеми оловни акумулатори. Товароносимостта му достига 1630 кг и няма аналог в сегмента. Товарната платформа е с площ 180х123 см или 200х140 см. В зависимост от батериите максималният пробег с едно зареждане е до 145км.

Благодарение на многофункционалното си шаси и възможност за монтиране на различен вид надстройки електромобилите на ALKE' са подходящи за нуждите на общински служби, болници, промишлени предприятия, корабостроителници, логистични центрове, пристанища и летища, ферми, ваканционни паркове, курорти, хотели, голф клубове, паркове и много други.

Широката гамата електрически превозни средства ALKE' ATX се характеризира с технически решения, които са резултат от дългогодишен опит и тестове. Всички модели са с типово одобрение категория N1 за движение по пътната мрежа на ЕС. Автомобилите ATX са оборудвани с електрически двигател с висок въртящ момент, което им позволява да се справят по офроуд терени или с тежки задачи и да преодоляват наклон до 30%.

Предлагат се с 5 различни колесни бази и кабини с 2 или 4 места. Батериите могат да бъдат от различен тип – гелови, бързо зареждащи се литиеви батерии или заменяеми оловни акумулатори. Максималната скорост на автомобилите е до 45 км/ч, а пробегът с едно зареждане при различните модели варира от 65 до 150 км. Полезният товар на най-малкия член на АТХ-семейството АТХ 310Е е 620 кг и достига до 1630 кг при модела АТХ 340Е.

Към новината: Kamioni.bg

 
Avto Engineering Holding Group Ltd

ул. „Околовръстен път” 9
1618 гр. София, България

Тел: +359 2 80 66 333
Факс: +359 2 80 66 355
E-mail: office@avto-engineering.com


© Avto Engineering Holding Group Ltd.
Горе
  НачалоЗа насНаправленияПартньориНовиниКонтакти
Български English